Leerweg Dialoog

//Leerweg Dialoog

Leerweg Dialoog

Al sinds 2012 leiden Renate van der Veen en Olga Plokhooij mensen op om dialogen te begeleiden, om zo de kwaliteit van gespreksvoering en samenwerking te verhogen.

De vraag naar dialoog in de samenleving en in organisaties neemt sterk toe. Het bewustzijn groeit dat gewone gespreksvormen niet altijd meer volstaan om samen tot gedragen besluiten en duurzame resultaten te komen. Steeds meer mensen zien hoe belangrijk aandachtig luisteren en spreken is om je zodoende met jezelf, de ander, de inhoud en de context te verbinden om van daaruit prettig en constructief samen te werken en leven. Dialoog is de gespreksmethodiek bij uitstek om deze diepere verbinding te maken en te onderhouden.

 

By |2017-12-11T10:35:07+00:00mei 8th, 2017|Jaarbericht 2016|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial