Project omschrijving

2017 hebben we ervaren als een doorbraak voor dialoog. Steeds meer organisaties komen tot het inzicht hoe groot de waarde van dialoog is om onder meer:

  • goed met elkaar te kunnen samenwerken,
  • goed naar klanten te kunnen luisteren,
  • leiderschap te ontwikkelen,
  • en om samen na te denken over de visie en missie van de organisatie.

Deze toegenomen interesse in dialoog uit zich in het feit dat we afgelopen jaar ruim 200 mensen in company hebben getraind. Een deel daarvan in samenwerking met het Dialoog Expertise Centrum van Rabobank Nederland, dat we hebben helpen opzetten. Met onze missie om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met dialoog gaat het dus goed.

Leerweg Dialoog

Onder de naam Leerweg Dialoog biedt Spirit of the Age verschillende trainingen voor dialoog. Sommige met open inschrijving zoals onderstaande training, sommige in company. Daarbij zijn er ook leerwegen tot trainer en dialogisch leiderschap. Zie ook: http://leerwegdialoog.nl/trainingen/.

In 2017 zijn we met nieuwe trainers gaan werken. Onder andere met Raymond Witvoet. Hij schreef een mooie blogpost over de waarde van dialoog die we graag delen: http://raymondwitvoet.nl/4-universele-verlangens-van-ont-wikkeling/.

Open dialoogtraining in maart 2018

Maart 2018 start er weer een training dialoog begeleiden waarvoor je je in kan schrijven. Meer informatie vind je op http://leerwegdialoog.nl/training-dialoog-begeleiden-met-3-methodieken/.