Om de verschillende mensen met wie wij samenwerken met elkaar te verbinden, zijn we vorig jaar begonnen met een reeks 21-diners. Elk kwartaal een dialoogdiner op een bijzondere locatie waar we met 21 betrokken mensen uit ons netwerk in gesprek gaan over de vraagstukken van deze tijd, de 21ste eeuw. Dit levert niet alleen bijzondere ontmoetingen op, maar ook nieuwe inzichten over de tijdgeest en wat die van ons vraagt.

Hier gaan we in 2017 graag mee door, zodat een sterk Spirit of the Age-netwerk kan ontstaan dat maatschappelijke trends signaleert en onderzoekt vanuit verschillende perspectieven. En mensen uit diverse werelden verbindt en inspireert.

Het meest recente 21-diner vond plaats op 21 maart in Gasterij Stadszigt bij Naarden. Een mooie plek om te luisteren naar de nieuwe geluiden van dit voorjaar en om met elkaar de uitkomsten van de verkiezingen te duiden.