Project omschrijving

“Bij een MBA vergaar je kennis, bij het Young Executives Program ontwikkel je wijsheid.”

Sinds 2014 is Olga als freelance trainer actief voor De Baak. Eerst jaren in de Informele Leider, sinds 2019 in het Young Executives Programma en per 2023 in High Performance Leadership

Het Young Executives Program (YEP) is een programma dat bestaat uit vijf modules verspreid over negen maanden. Er is ruimschoots aandacht in het programma om tot inzicht te komen over wat je gevormd heeft, wat je als jouw roeping ervaart en hoe je dit inzicht om kan zetten in de praktijk van je werk door leiderschap te nemen op een authentieke manier. Een van de sprekers in het programma is Dennis Karpes van JustDigIt en voorheen Dance4life. Er is ruimte voor verstilling, reflectie, bewustwording over eigen vorming, kennis over verandermanagement, een internationale reis met een opdracht voor een sociale onderneming en bezinning in de natuur en in een klooster. Het programma gaf Olga de kans om de module over Bezinning en Inspiratie vorm te geven met haar zeer gewaardeerde collega en vriendin Paulien Assink. Meer informatie.

Tijdens de training High Performance Leadership werk je aan je persoonlijke leiderschap. Dat betekent dat je komt tot high performance voor jezelf en je team door een persoonlijke benadering. Zo werk je aan een nieuwe, inspirerende stijl van leidinggeven die bij de tijdgeest past. Je leert om de balans te vinden tussen resultaat en relatie bij het aansturen van mensen. Jouw emotionele intelligentie vormt de basis van de training. Dat betekent: niet alleen je denken, maar vooral ook je emoties zijn belangrijk. Vanuit inzicht in wie jij bent, wat je beperkingen en talenten zijn, en wat jouw waarden en drijfveren zijn (waaróm je doet wat je doet) bouw je aan een authentieke, persoonlijke en krachtige leiderschapsstijl. Een stijl waarin jij en je team optimaal kunnen presteren. Inspiratie staat centraal. Doordat je de dagelijkse praktijk erbij betrekt, draag je bij aan zichtbare resultaten op korte en lange termijn bij jezelf en jouw team.